Velkommen til BODY & MORE – din trofaste partner i sundhed. Som et passioneret dansk start-up, er vi ikke blot dedikerede til at bringe dig kvalitetsprodukter, men også til at sikre, at din oplevelse med os er intet mindre end fremragende.

Hurtig Levering
Vi forstår, at du er ivrig efter at modtage dine produkter, og derfor gør vi altid en ekstra indsats for at sikre, at din ordre sendes hurtigt. Under normale forhold vil din pakke blive afsendt inden for 1-3 hverdage. Under kampagneperioder beder vi om lidt tålmodighed, da der kan forekomme enkelte dages forsinkelse.

Lokal Lagerføring
Med stolthed sender vi alle vores varer direkte fra vores lager i det smukke Æbledraget i Holbæk. Lokal forankring betyder hurtigere leveringstid og en tættere forbindelse til vores kunder.

Problemfri Returret
Hos BODY & MORE ønsker vi, at du handler med fuld tillid. Hvis et produkt ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en generøs 30-dages returpolitik, hvor du kan sende produktet tilbage og modtage en fuld refusion.

Kvalitetsgaranti
Din tillid er vores ære. Vi er stolte over at have et væld af tilfredse kunder og samarbejdspartnere. Hvis du dog føler, at et produkt ikke har indfriet dine forventninger, vil vi gerne høre fra dig. Dit feedback er afgørende for os, og vi vil gøre vores yderste for at forbedre din oplevelse.

Vi er her for dig, og din tilfredshed er vores prioritet.

Med de varmeste hilsner,

Niklas Funch
Stifter af BODY & MORE.

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.